O Zot, më mundëso që Të të falënderoj për të mirat Tuaja që na i dhurove mua dhe prindërve të mi dhe që të bëj vepra të mira që Ti i pëlqen, e me mëshirën Tënde më fut në mesin e robërve Tuaj të mirë".


NDIHMONI FAMILEN MANI NGA FERIZAJI

Vllezer dhe motra musliman  Nje familje ka nevoj per ndihmen e juaj Familja gjendet ne Ferizaj .

Kjo famila ka nevoj  per sherimin e Burit te vet  i semur  nga gjak derdhje ne tru  per momentin esht ne gjendje  te rand shum , Per burin kujdeset  bashortja e vet  Mirlinda Mani  kta ekan edhe nej vajz 4 vjeqare  met vertet jan ne gjendje  katastrofale Kjo famile vuan nga semundje te rend dhe  nga  skamnorja  Per me shum info kontaktoni direkt  Bashorten e Hysenit qe kjo kujdeset per Hysenin dhe vajzene  Vogel  4 vjeqare   Nr telefonit e kesaj motre esht  0037745486368 

Zoti ynë, mos na dëno nëse harrojmë ose gabojmë! Zoti ynë, mos na ngarko me barrë të rëndë siç i ngarkove ata që ishin para nesh! Zoti ynë, mos na ngarko me atë për të cilën ne nuk kemi fuqi! Na i shlyej mëkatet, na fal dhe na mëshiro. Ti je mbrojtësi ynë, na ndihmo kundër popullit jobesimtar

Vizito web faqen fetare te Femijeve islam  ketu mund gjdo Femi te meson Lexon gjithqka mbi fejen tone Islame kliko Ketu